2024 Yılı Ulusal Staj Programı

Kudüs Başkonsolosluğu 19.02.2024

Değerli Vatandaşlarımız,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin "Senin İçin Seferbiriz" teması altında birleştiği Ulusal Staj Programı’na yükseköğrenimini yurt dışında sürdüren Türk vatandaşı veya mavi kart sahibi öğrencilerimiz de başvurabilmektedir.

Program kapsamında öğrencilerimiz, Türkiye'deki kamu/özel sektör işverenlerinden gelen teklifleri değerlendirerek stajlarını Türkiye'de yapma imkânı yakalayabileceklerdir.

Söz konusu programın son başvuru tarihi 10 Mart 2024’tür (Türkiye saati ile 00:00). Kariyer Kapısı (https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ulusalstajprogrami) üzerinden Program detaylarını inceleyebilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

İlgili Dosyalar

Sosyal Medya Görseli 2.jpg

Atatürk

Pazartesi - Cuma

08:00 - 17:00

* Başkonsolosluğumuz, seçmen kayıtlarını güncellemek isteyen vatandaşlarımızın adres beyan başvuruları için, 25-26 Mart ve 1-2 Nisan 2023 tarihli hafta sonlarında 09:00-13:00 saatleri arasında hizmet verecektir. - Türk vatandaşları konsolosluk işlemleri için Başkonsolosluğumuza randevusuz gelebilmektedirler. - Vize başvuruları Passport Travel Visa Service LLC şirketinin Kudüs ve Ramallah'taki merkezlerinden yapılmaktadır.